Shri Mataji Nirmala Devi’yi sevgi ve özlemle anıyoruz

Eşsiz bir meditasyon yöntemi olan Sahaja Yoga’yı insanlığa armağan eden ve sevgisiyle tüm yaşamını toplumun her anlamda yükselişine odaklayan Shri Mataji Nirmala Devi’yi 23 Şubat’ta sevgi ve özlemle anıyoruz.

http://www.sahajayoga.com.tr/shri-mataji/

Neşe, hayatımızda olmazsa olmazlardandır. Neşesiz bir kişi ne huzurlu olabilir ne de hayattan keyif alabilir. Sahip olduğumuz saf neşenin kaynağı masumiyete dayanır. Ne kadar masum olursak, o kadar neşe dolu oluruz.

Meditasyon, gelişebilmeniz için tek yoldur çünkü meditasyondayken sessizlik içinde olursunuz, düşüncelerin ötesinde olursunuz. Ve böylece farkındalığın gelişimi başlar.

Masumiyet içimizdeki bilgeliğin, neşenin, saygınlığın ve asilliğin gücüdür. Öyle ki davranışlarımızda kendini gösterir ve yatıştırıcı etki yaratan mükemmel bir kişiliğimiz oluşur. Masumiyet bize neşe, huzur ve anı yaşama hissi verir.

21 Mart Özel: Shri Mataji'nin Hayatı Belgeseli

♥♥♥ Shri Mataji daima kalbimizdesin! ♥♥♥"Sizler Benim çocuklarımsınız. Sizler için geçekten o denli çalıştım ki hayatımın her anında sizleri düşündüm. Güzel insanlara, iyi insanlara, ideal ve özel insanlara dönüşebilmeniz için herşeyi güzel bir şekilde halletmeyi istedim.İşte o gün sizler doğum günlerinizin kutlandığını hissetmelisiniz. Tamamiyle saflaştığınızda ve temizlendiğinizde, “nirmal” olursunuz, sevginin mutlak saf kişiliği. İşte o gün hem sizin hem de benim doğum günümdür."Shri Mataji Nirmala Devi

Posted by Sahaja Yoga Öğreniyorum on Wednesday, March 21, 2012

Önceki yazı
Atamızı Sevgi, Saygı ve Özlemle Anıyoruz
Sonraki yazı
Shri Mataji’nin Doğum Gününü Kutluyoruz

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!