Sahaja Yoga Zorlu Center’da 15 Şubat @ 15:00

Sahaja Yoga Dans Grubu

Sahaja Yoga Dans grubu, Zorlu Center PSM’de ikinci gösterisine çıkıyor. Büyük ilgi gören ilk programda Hint dansından örnekler sunan ve Sahaja Yoga meditasyon tekniğini katılımcılara deneyimleten grup bu programlarında izleyicilerin karşısına süpriz bir konsept ve kareografi ile çıkmaya hazırlanıyor.

Zorlu Center PSM
Meydan Fuaye – Şehir Sahnesi
15 Şubat 2015 15:00
Giriş ücretsizdir.

İlk programdan kareler:
https://www.sahajayogaistanbul.com/2014/10/zorlu-center-psmde-yoga-dans-programi/

Yoga Nedir?

Yoga kelimesi, “bütünleşme” demektir. Akıl, beden ve ruhun birleşmesinin meydana geldiğini düşünebiliriz. Aynı zamanda bu kişinin ruhani özünün evrenin tümüyle birleşmesi demektir.

Sahaja Yoga Nedir?

Sahaja Yoga, Aydınlanma (Kundalini uyanışı) deneyimine dayanan özel bir meditasyon tekniğidir ve bu, her insanın içinde gerçekleşebilir. Bu süreç boyunca içsel bir değişim oluşur ve kişi ahlaklı, birleşik, bütünleşmiş ve dengeli olur.

Kurucusu: Shri Mataji Nirmala Devi

Sahaja Yoga, dünyamızın huzura ve barışa en çok ihtiyaç duyduğu günümüzün modern çağında Shri Mataji Nirmala Devi tarafından insanlığa armağan edilmiştir.

Herkes Kolayca Yapabilir

İçimizde bulunan Kundalini enerjisi, Sahaja Yoga ile kolayca uyandırılır ve kişi enerjisini ellerinde hissetmeye başlar. Her insan bu değişimi çaba harcamadan deneyimleyebilir. Böylece kişi içsel dengeye ulaşabilir ve kişisel tüm problemlerinin farkına vararak bunlardan kurtulabilir.

İç Huzur ve Denge Sağlıyor

Korku ve öfkenin yerini neşe, tatmin, iç denge ve barış yani fiziksel, zihinsel ve duygusal denge alır. Böylece özgüven, şefkat, cömertlik, bağımsız olma, karşılıksız sevgi açığa çıkar.

Strese Karşı Etkili

Sahaja Yoga, genelde stres durumlarında görülen baskıcı tutumu yok eder. Böylece kişide strese sebep olan nedenler ve buna bağlı olarak stres sonucu oluşan sıkıntılar ortadan kalkar.

Denenmiş ve Kanıtlanmış Bir Teknik

Şu anda bu değişim dünyada 100’den fazla ülkede, her yaş grubundan ve sosyal çevreden yüzbinlerce insan tarafından deneyimlenmiş ve kanıtlanmıştır.

Ücretsiz

Türkiye’de bir çok şehirde Sahaja Yoga merkezleri vardır. Sahaja Yoga merkezlerindeki tüm seminer ve faaliyetleri ücretsizdir.

Sahaja Yoga Dans Grubu

Önceki yazı
Aydınlanma ve Sanat
Sonraki yazı
Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!