CNR Expo Anne, Bebek, Çocuk Ürünleri Fuarında Sahaja Yoga

16-19 Ocak tarihleri arasında İstanbul CNR Expo ‘Anne, Bebek, Çocuk Ürünleri’ fuarında açılan Sahaja Yoga standımızda yüzlerce anne ve henüz anne karnında olan bebekleri aydınlanmalarını aldılar. “Evet ihtiyacım Sahaja Yoga” dercesine standımıza akın edişleri ve meditasyon sonunda yüzlerinde oluşan parlaklık, huzur ve mutluluk çok etkileyici anlardandı.

Hamile bir katılımcının Sahaja Yoga’yı deneyimleyerek Aydınlanma alırken “burada klima yok değilmi?” sorusunun ardından biraz ilerde bekleyen eşini “başımın üzerinde serinik hissediyorum” diye çağırmasının heyecanıda herkesi mutlu etmeye yetti.

Katılımcıların bazıları ise daha önce bir şekilde Sahaja Yogayı duymuş fakat hayatlarında etkin olarak deneyimlememiş kişilerdi. Yoga uyguladıktan sonra merkezlerimize katılmak istediklerini dile getiren bir çoğu, tanıtım broşürlerimizden alarak sevinç içerisinde standımızdan ayrıldı.

Standımıza uğrayanlara bir de süprizimiz vardı “Hint kınası”. İsteyen tüm katılımcılar ücretsiz olarak zarif ve dekoratif Hint kınası desenlerini ellerine yaptırabildi.

Önceki yazı
Shri Mataji ile İstanbul Halka Açık Program 2000
Sonraki yazı
A Plus Ataköy AVM’de Sahaja Yoga

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!