Shri Mataji Nirmala Devi’yi sevgi ve özlemle anıyoruz

İçsel huzuru ve mutluluğu arayan herkese Sahaja Yoga’yı armağan eden Shri Mataji Nirmala Devi’yi 23 Şubat’ta sevgi ve özlemle anıyoruz.

http://www.sahajayoga.com.tr/shri-mataji/

Shri Mataji Nirmala Devi sessizce yaşamları dönüştürdü. Kırk yılı aşkın bir süre uluslararası birçok seyahat yapmış, bu seyahatlerinde halka açık seminerler ile insan ayrımı gözetmeksizin aydınlanma deneyimini anlatmıştır. İnsanlara sadece bu deneyimi yaşatmakla kalmamış aynı zamanda bu deneyimi sürdürmeleri için gerekli olan Sahaja Yoga olarak bilinen meditasyon tekniğini de öğretmiştir.

Shri Mataji her insanın içinde var olan yaşamsal bir enerji olduğundan ve bu enerjinin kendiliğinden /spontan bir şekilde uyandırabileceğinden bahsetmiştir. Aydınlanma olarak tanımlanan bu deneyimin para karşılığında satılamayacağını vurgulamıştır. Sahaja Yoga meditasyon tekniği veya aydınlanma deneyimi için hiçbir zaman para alınmamıştır ve alınmayacaktır.

Ruh, içinizde özgür olan tek şeydir. Onun hiçbir kısıtlaması yoktur, hiçbir alışkanlığı yoktur, hiçbir şeye bağlanmaz, tamamıyla bağımsızdır ve bize sevgi yayar. Ruhunuzu tanımalısınız. Ruhunuzu tanımadan gerçeği bilemezsiniz.

Shri Mataji Nirmala Devi

Önceki yazı
Sevgi, barışın ve neşenin kaynağıdır
Sonraki yazı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!