Sahaja Yoga Dragon Festivali’ni Renklendirdi

sahaja Yoga

28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Maltepe Orhangazi Parkı’nda gerçekleştirilen Dragon Festivali’ni Sahaja Yoga renklendirdi.

Takımların birbirleriyle kıyasıya yarıştığı festivalde, yarışmacılara Sahaja Yoga gönüllülerinin vermis olduğu sevgi dolu destek görülmeye değerdi. Aydınlanma Meditasyonu deneyimleyen yarışmacılar içlerinde hissettikleri sonsuz ve eşsiz güçle birlikte çok coşkulu ve neşeli bir turnuvaya imza attılar.
Festivale katılan 7’den 70’e herkesin deneyimlediği Aydınlanma Meditasyonu ile içlerinde Kundalini enerjisini hissedenler çok pozitif hissettiklerini söylerek, Sahaja Yoga ekibinin muhteşem dans gösterilerine katılıp, dans etmeye başladılar.

Dragon Festivali

Dragon Festivali kurumlar arasında düzenlenen bir spor organizasyonu olup, kurum çalışanlarının eğlenceli bir hafta sonu geçirmeleri, takım ruhunu ve kollektif olmanın neşesini hissederek motivasyonu arttırması hedeflenmektedir. Bu yıl 28 – 29 Mayıs tarihlerinde Maltepe Orhangazi Parkı evsahipliğinde gerçekleşen Bot Yarışlarına, ulusal ve uluslararası bir çok firma katılmıştır.

Festival hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.dragonfestivali.com/

Sahaja Yoga’yı ücretsiz öğrenmek için, size en yakın adrese aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İstanbul Yoga Merkezleri

Önceki yazı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun
Sonraki yazı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!