Sahaja Yoga Zorlu PSM’de 8 Kasım Pazar 18:00

Sahaja Yoga Dans grubu, Zorlu Center PSM’de 8 Kasım Pazar saat 18:00’da sahne alıyor. Daha önceki programlarda izleyicilerin büyük beğenisini kazanan grubun bu performansında müzik terapi ve Hint danslarıyla sahne alması bekleniyor. Sahaja Yoga meditasyon tekniğini de izleyicilere gösterecek olan grubun bir de süpriz etkinliği olacak Zumba.

Tarih: 8 Kasım 2015 Pazar
Saat: 18:00
Yer: Zorlu Center PSM, Meydan Fuaye – Şehir Sahnesi
Bilet: Ücretsiz

Muzik Terapi

Müzik Terapisi Hakkında

Hint klasik müzik terapisi, içsel ve doğal iyileşme sürecini güçlendiren, tamamlayıcı bir terapidir. Bu müzik yararlı etkiler doğurur ve fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhani olarak insana kendisini iyi hissettirir. Kendi kendine etkili olabileceği gibi aynı zamanda, ruhani olarak son derece gelişmiş olan ve insanoğlu ile doğa arasındaki hayati uyumun farkında olan atalarımızdan kalan yardımcı bir terapi olarak da uygulanabilir.

 

Hint dans

Hint Dansı Hakkında

Performanslar arasında coşkulu ve bir o kadar da neşeli, herkesin katılabileceği ve eğlenceli zaman geçireceği Hint Dansı da yer almaktadır. Hint dansı, tüm duygu ve düşüncelerin ifade bulduğu Hint Klasik danslarından doğmuş olan, Hint filmlerinde sık sık rastlanan ve duyguların ritmik hareketlerle anlatıldığı bir dans stilidir.

 

 

Zumba

Zumba Hakkında

Zumba her yaş grubundan kişilerin rahatça yapabileceği latin danslarından ilham alan, fitness ile dansı birleştiren basit, etkili ve eğlenceli bir egzersiz programıdır. Spor yapmaktan sıkılanlar için sporu eğlenceli hale getirir, enerjiyi yükseltir, ruhu besler, hayata daha pozitif bakmamıza katkı sağlar.

 
 

Önceki yazı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
Sonraki yazı
Atamızı sevgi ve saygıyla anıyoruz

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!