Dragon Festivalinde Sahaja Yoga

Dünyaca ünlü şirketlerin kürek çekme ekipleri oluşturarak, birbirleriyle kıyasıya yarıştıkları Dragon Festivali’nde Sahaja Yoga gönüllüleri, sporculara yarış öncesi meditasyon uygulama fırsatı sundu. 19-20 Eylül tarihlerinde yoga ve hint kınası programlarıyla, Sahaja Yoga standı büyük ilgi gördü.

Sahnede de uygulanan yoga ve meditasyon deneyimi ile, yarışmacılar büyük neşe hissettiklerini ifade ettiler. Türkiye’nin kurumsal anlamda düzenlenen en geniş katılımlı sportif motivasyon ve pazarlama organizasyonu olan Dragon Festivali’nde ilgiyle karşılanan Sahaja Yoga’yı sizde deneyimlemek isterseniz, aşağıdaki video ile hemen başlayarak, aydınlanmanızı alabilirsiniz.

http://www.sahajayogaportal.org/en/video/realization-video.html

Ücretsiz olarak programlara katılım için, aşağıdaki linkten size en yakın merkezin adresine erişebilirsiniz.

http://www.sahajayogaportal.org/sahaja-yoga/ucretsiz-yoga-kursleri.html#istnb

Dragon Festivali

2008’den bu yana her sene artan katılımcı sayısıyla Dragon Festivali, profesyonellere iş hayatının eğlenceli yüzünü göstermeyi hedefliyor. Şimdiye kadar 668 takım, 14.696 yarışmacının katıldığı festival, aynı zamanda dünyanın en büyük üç festivalinden biri olan, Dragon Boat sporu daha önce hiç kürek çekmemiş kişilerin bile kolaylıkla yapabildiği bir spor branşıdır.

Festival ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.
https://www.facebook.com/dragonfestivali
http://www.dragonfestivali.com/

Önceki yazı
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
Sonraki yazı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!