Sahaja Yoganın Faydaları

Sahaja Yoganin Faydalari

Biz sorduk deneyenler cevapladı: Sahaja Yoga size ne gibi faydalar sağladı?

“Sahaja Yoga sayesinde sakin, tatminkar, mutlu, kendine güvenen biri olmayı öğrendim. Sağlık problemleri, iş hayatındaki sıkıntılar ve daha bir çok şey var üstesinden geldiğim. Ama benim için en önemlisi içimdeki öfkenin üstesinden gelebilmek oldu.”
İstanbul

“Bu soruya verilebilecek bir çok cevap var ama en önemlisi bana farkındalık verdi. Önceleri kendimde ve başkalarında anlayamadığım, çözemediğim şeyleri Sahaja Yoga’dan sonra anlamaya başladım. Sahaja Yoga öncesi sürekli geçmiş takıntım vardı ve bu durumdan kurtulamıyordum. Geçmiş bana acı veriyordu. Şu anda geçmişi kabullenmeyi ve onunla mutlu olabilmeyi öğrendim. Ayrıca sigarayı da bıraktım. Bana zarar veren şeyleri bir bir hayatımdan çıkardım.”
Antalya

“Düşüncelerim daha sakin. Dikkatimi daha kolay toplayabiliyorum. Fiziksel ve ruhsal olarak daha sağlıklıyım. Negatif şeylerin veya durumların pozitife dönüşebildiğini deneyimledim.”
İstanbul

“Galiba sayamayacağım kadar fazla. Öncelikle öfkem, sebebini bilmediğim korkularım, endişelerim kendiliğinden kayboldu, özlemini duyduğum, hep aradığım hayatı yaşamaya başladım. En önemlisi, “Neden yaşıyorum(z)?” sorusunun cevabını buldum.”
İstanbul

“Sahaja Yoga bana her şeyden önce teslimiyet kazandırdı: Eskiden üzüldüğüm şeylerin aslında benim iyiliğim için olduğunu fark ettim ve başıma gelen her şeyden bir şeyler öğrenmem gerektiğini anlamaya başladım… Sahaja Yoga bana özgüven kazandırdı: Artık binlerce insanın karşısına çıkıp bir şeyler söyleyebilecek cesaretim var… Sahaja Yoga bana tertemiz bir kişilik kazandırdı: İnsan olmanın gerektirdiği erdemlerin hepsi artık hayatımın bir parçası. Sahaja Yoga bana milyonlarla elde edemeyeceğim bir yaşam kazandırdı: Sahaja Yoga yapıyorum ve kelimelerle tarif edilmeyecek bir hayatım var.”
Ankara

“Kendime saygı en önemlisi. Özgüvenimi Sahaja Yoga ile kazandım diyebilirim. Ben tembel biriydim her anlamda, şimdi DEĞİLİM.”
Çanakkale

“Bugün Sahaja Yoga bana hayata dair sorunlarıma cevap bulabilmemi sağladı. İçimde her ne yaşamış olursam olayım saf bir ruhun ve Kundalini gücünün olduğunu bilmek ve tüm sorunlarımı Kundalini’nin spontanlığına bırakabilmek gerçekten beni çok mutlu ediyor. Nerdeyse gittiğim heryerde bir arkadaşım var ve bunlarla yeni tanışmış olsam bile, kibirden, hırstan, öfkeden uzak, çok masumane çok sevgi dolu ilişkiler kurmak büyük bir haz veriyor. Zaten her insan çevresindekilerin de mutlu, samimi, sevecen olmasını istemez mi?”
Kocaeli

“Bana en başta kendimi kazandırdı, kim olduğumu keşfettim. Meditasyon yaparak, zayıf ve geliştirmem gereken yanlarımı görmemi ve kendi içimde yol kat etmemi sağladı. Sezgilerime artık daha çok güvenir oldum, hayatın bana verdiğini olduğu gibi kabul ediyorum, insanların davranışları ve söylediklerine göre değil de, asıl niyetlerini anlayabiliyorum bu da bana iletişimlerimde, insanları tanımamda yardımcı oluyor. İç huzuru yakalamayı, öfke ve stresten kurtulmayı başardım. Evrensel olduğumu hissettirdi. Yaşama amacımı keşfettim, saf arzu ve eylem gücünu harekete geçirdiğimizde, aklın ötesine geçtigimizde, başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığını ve bunun herkesin içinde mevcut olduğunu öğrendim. Ve daha pek cok şey. Bu yüzden isteyen herkes bunu içinde çalıştırabilir.”
Adana

“Doğru kararları almama yardımcı olan sezgisel gücümü oldukça geliştirdi. Psikolojik ve fiziksel olarak da oldukça güçlendirdi. Eskiden canımı sıkabilen şeylere artık rahatlıkla gülüp geçebiliyorum.”
Ankara

ŞİMDİ İZLEYİN: Meditasyonun Faydaları

En yakın Sahaja Yoga merkezine uğrayıp Sahaja Yoganın faydalarını siz de yaşayın.

Önceki yazı
Meditasyon düşünceyi odaklama sanatı mıdır?
Sonraki yazı
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!