Sahaja Yoga Dans Grubu Sapphire Çarşıda

Sapphire Sahaja Yoga

Tüm dünyada değişik platformlarda kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, İstanbul Sapphire Çarşı’da Sahaja Yoga Dans Grubunun iki saati aşan sahne performansıyla coşku içinde kutlandı.

Hint ve Sufi danslarından örnekler sergileyen grup, Aydınlanma adı verilen ve her insanda bulunan yaşamsal Kundalini enerjisinin uyanmasına dayanan Sahaja Yoga meditasyon yöntemini katılımcılarla paylaştı.

Hint kınasına da büyük ilgi gösteren katılımcılar bir yandan sahne performansını izlerken diğer bir yandan da ellerine zarif desenlerden yaptırmayı ihmal etmediler.

Sahaja Yoga Herkese Armağan Edilmiş Bir Yöntem

Kadına verdiği önemle de tanınan Shri Mataji Nirmala Devi, Sahaja Yoga tekniğini huzuru ve mutluluğu arayan herkesin öğrenebilmesi için tüm insanlığa armağan etmiştir. Yüzlerce ülke gezmiş, sayısız konferansa katılmış ve binlerce konuşma yapmıştır.

Dünya çapında birçok kuruluş tarafından kendisine onur ödülleri takdim edilmiştir. 1995’de dördüncü Dünya Kadın Konferansı, Beijing’de konuşma yapmıştır. 1997 senesi Royal Albert Salonu Londra’da Claes Nobel Shri Mataji ve Sahaja Yoga’yı “insanlık için umut kaynağı” olarak deklare etmiş ve Nobel ödülüne aday göstermiştir.

Yoksul kadınlar ve kimsesiz çocuklar için hayır kurumları kurmuş, dengeli eğitim sistemleri öngören uluslararası okullar açmış, klasik sanat akademisi açmıştır. Bütün bu çabalar, onun evrensel işi olan ‘spiritüel dönüşüm’ü tamamlamaktaydı.

Shri Mataji’nin yaşamı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için:
www.sahajayoga.com.tr/shri-mataji/hayati/

Önceki yazı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun
Sonraki yazı
Güzellik Fuarında Sahaja Yoga

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!