Meditasyon Nedir, Nasıl Yapılır?

meditasyon

Meditasyon, düşüncelerin ötesine geçerek aklın tamamen yatıştığı ve dinginleştiği düşüncesiz farkındalık adı verilen bir konumdur. Meditasyon sırasında iki düşünce arasındaki boşluğun uzaması ile kişi sakinliği elde edebilir.

Birçok insan nasıl meditasyon yapılacağını soruyor. Hiçbir şey yapmayın, sadece düşüncesiz farkındalık konumuna girin. Eğer düşüncesiz farkındalık konumuna girebilirseniz, siz üstünüze düşeni yaptınız demektir çünkü burası sizin gerçekle, neşeyle ve temel olan her şeyle bir olduğunuz noktadır.

Shri Mataji Nirmala Devi

Sahaja Yoga ile meditasyon konumu kolayca geliştirilebilir, gereksiz düşünce ve planlardan kurtulunarak daha enerjik ve dinamik olunabilinir. Shri Mataji Nirmala Devi tarafından 1970 yılında insanlığa armağan edilmiş olan Sahaja Yoga günlük yaşantıdaki stres, asabiyet, endişe, isteksizlik, sabırsızlık gibi birçok farklı sıkıntının aşılmasına yardımcı olabilmektedir.

Meditasyon Videosu

Meditasyonun nasıl yapıldığını öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Kendinizi keşfetmelisiniz. Sizde ne yanlış bulmalısınız. Bu keşif Kundalininizin sinir sisteminizde çalışması ile başlar. Meditasyon size iç gözlem yapma fırsatı verir. Bu şekilde kendinizi düzeltebilir ve içinizdeki sessizliğin, huzurun tadını çıkarabilirsiniz.

Shri Mataji Nirmala Devi

Daha fazla bilgi almak için iletişim sayfamızdan itritibata geçebilir ya da Sahaja Yoga web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sahaja Yoga

Önceki yazı
Müzik Terapi ile Meditasyon
Sonraki yazı
Kurumsal Yoga

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!