Kurumsal Yoga

kurumsal yoga

Nişantaşı’nda kurumsal bir şirketin çalışanları için Sahaja Yoga tanıtım programı gerçekleştirildi. Stresle başedebilme yöntemlerinin de anlatıldığı programı çalışanlar büyük ilgiyle takip etti.

Daha enerjik ve zinde hissetmek, stresi yönetmeyi öğrenmek, tüm baskı ve zor koşullara rağmen dengede kalmayı başarmak ve yaşam kalitesini arttırmak için pratik bilgi ve uygulamalar program boyunca katılımcılarla paylaşıldı.

Kurumsal Yoga ve Faydaları

Çalışma koşulları, kariyer hedefleri, iş-özel yaşam dengesini kuramamak, büyük ve ani değişimler, kendini yetersiz ve suçlu hissetmek gibi bir çok etken çalışanların performansını ve verimliliğini etkileyen ve stres kaynağı olan unsurlar arasında yer almaktadır.

Düzenli yapıldığı takdirde kişiye fiziksel, zihinsel ve duygusal denge sağlayan Sahaja Yoga, dikkat ve konsantrasyonu da arttırarak kurumsal iş yaşamına büyük faydalar sağlamaktadır.

1970 yılında Shri Mataji Nirmala Devi tarafından tüm insanlığa armağan edilmiş olan Sahaja Yoga, İstanbul’da bir çok semtteki Sahaja Yoga merkezlerinde ücretsiz olarak aktarılmaktadır.

Kurumsal yoga seminerlerinden faydalanmak isterseniz iletişim sayfamızdan bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: Sahaja Yoga Portal

Önceki yazı
Meditasyon Nedir, Nasıl Yapılır?
Sonraki yazı
Masumiyet

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!