Zorlu Center PSM’de Yoga ve Dans Programı

Zorlu Center PSM Sahaja Yoga

19 Ekim Pazar günü İstanbul Zorlu Center PSM, kapılarını Sahaja Yoga dans grubunun performansına açtı. Hem sunum hem de kareografik olarak görsel bir şova dönüşen programda çok güzel bir zaman geçiren katılımcılar dans aralarında Sahaja Yoga meditasyon tekniğini ilk kez deneme ve uygulama fırsatı buldular.

Toplamda iki saati bulan Zorlu Center Yoga ve Dans programı sonrasında isteyen katılımcılara ücretsiz Hint kınası da yapıldı.

Hepimizin hayatta karşılaştığı stres, asabiyet, endişe, huzursuzluk, uyuşukluk gibi bir çok olumsuz duygu ve alışkanlığı düzenli meditasyon tekniği ile aşmamızı sağlayan Sahaja Yoga, bireyleri daha dingin, barışçıl, mütevazi, sevgi ve neşe dolu yapmakta. Doğuştan her insanın içinde Sakrum kemiğinde uyumakta olan Kundalini adı verilen yaşamsal enerji, bir tohumun filizlenmesi gibi en doğal hali ile uyanıp harekete geçtiğinde omurilik üzerinde bulunan 7 enerji merkezini besleme başlıyor ve 7. merkeze ulaştığında ise kişinin kendi düşünce karmaşasını aşmasını ve olayları daha objektif ve sağduyulu değerlendirmesine yardımcı oluyor.

Dünya barışına katkılarından dolayı sayısız ödüle layık görülen Shri Mataji Nirmala Devi, herkesin kendi içindeki bu enerjiyi kullanarak dengeye gelmesini, bireysel ve toplumsal barışa ulaşmasını sağlayan Sahaja Yoga tekniğini 1970 yılında tüm insanlığa armağan etmiştir.

Önceki yazı
Bilgelik ve Aydınlanma
Sonraki yazı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!