Avcılar Pelikan AVM’de Müthiş Yoga Programı

Avcılar Pelikan AVM Yoga

Sahaja Yoga İstanbul olarak 04.05.2014 Pazar günü daha önce de programlar düzenlediğimiz Avcılar Pelikan Alışveriş merkezinde yoga, meditasyon, dans ve kına tanıtımlarını duyan yüzlerce kişiyle bir araya gelme fırsatı bulduk.

Gün boyu süren aktivitelerimizde dans grubumuzun gösterileriyle birlikte ilgi oldukça arttı, ortam tam bir görsel şova dönüştü, müziğin ve dansın ritmine kendisini kaptıranlar olduğu gibi kına yaptırmak ve yoga yapmak için standımızda sıra bekleyenler de günün ayrı bir güzelliği idi.

AVM yöneticilerinin de bu yoğun ilgiden memnun oldukları, programı yakından takip etmelerinden ve sürekli olarak gösteriyi kameraya almalarından belliydi ve program sonrası tarafımıza gönderdikleri teşekkür yazısı da memnuniyetlerinin en güzel ifadesiydi.

Sahaja Yoga, içsel denge ve huzur sağlayan ve Shri Mataji Nirmala Devi tarafından 5 Mayıs 1970 yılında insanlığa armağan edilen bir meditasyon tekniği olarak İstanbul’da Kadıköy, Bakırköy, Nişantaşı, Suadiye, Üsküdar, Büyükada, Büyükçekmece, Ümraniye AVM, Optimum, Ataşehir ve Beyoğlu merkezlerinde uygulamalı olarak aktarılmaktadır.

Yoga merkezleri: www.sahajayogaistanbul.com/ucretsiz-kurslar

Günün sonunda katılan ve destek veren herkesin yüzlerindeki o tatlı çocuksu mutlulukla Pelikan AVM’den bir sonraki programa kadar ayrılıyorduk.

Önceki yazı
23 Nisan Neşe Doluyor İnsan
Sonraki yazı
Başın Sağolsun Türkiye!

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!